Moddi & Trondheimsolistene Quartet

Arrangementsinformasjon
Default file 1499538162

Etter en omfattende turne med stoppesteder i over femten land, vender Pål Moddi Knutsen hjem med sine forbudte protestviser fra hele verden. Med seg på scenen har han det prisbelønte strykerensemblet Trondheimsolistene.

Da Moddi ga ut sitt fjerde studioalbum «Unsongs» i september i fjor, markerte det et internasjonalt gjennombrudd for den norsdnorske visesangeren. Prosjektet høstet oppmerksomhet hos blant annet The Guardian, BBC og Financial Times, og har bragt Moddi til land som Tyrkia, Argentina, Spania og USA. Her hjemme i Norge har Moddi også beveget et stort publikum – sist med en utsolgt konsert i Den Norske Opera & Ballett.

Prosjektet har ikke vært uten kontroverser. I november ble Moddi presset av russiske diplomater til å droppe en sang av punkbandet Pussy Riot fra settet i Kirkenes etter trussel om fengselsstraff for de russiske musikerne som deltok på konserten. I februar måtte en planlagt konsert i Beirut avlyses etter at libanesiske myndigheter satte ned foten.

Nå annonserer den populære artisten at han legger ut på høstturné med materiale fra Unsongs. Denne gangen presenterer han sangene i en intim setting sammen med en strykekvartett fra Trondheimsolistene. Og som om ikke det var nok: 9. oktober slippes den etterlengtede boken ”Forbudte sanger”, med historier fra hele prosjektet og intervjuer med musikerne bak sangene på albumet.

På scenen:

Pål Moddi Knutsen – gitar, sang

Andreas Løwe – piano, sang

Ola Lindseth – fiolin

Stina Andersson – fiolin

Bergmund Skaslien – bratsj

Katrine Schiøtt – cello

http://www.unsongs.com

cf-dagene2017

Restriksjoner

Det er ingen nedre aldersgrense på arrangementet, men barn under 15 år anbefales å være i følge med en voksen person. Dørene åpner en time før arrangementets start.

Ansvarsfraskrivelse

Billetter refundres kun ved avlyst arrangement.
Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av evt. moderasjonsbevis (studentbevis o.l).